Kunststof kozijnen voor een optimale isolatie en veiligheid

20-10-2017

Kies je voor kunststof kozijnen, dan geniet je niet alleen een uitstekende thermische en akoestische isolatie, maar ook diverse andere voordelen. Zo zijn kozijnen in kunststof bijzonder goed beveiligd tegen inbraak. Een korte uitleg. 

Inbraak voorkomen met kozijnen in kunststof

Zowel wat de deuren als de ramen van je woning betreft, is de materiaalkeuze van groot belang voor de veiligheid. Stevig materiaal dat het nooit begeeft, is een must om inbrekers te weren. Met kozijnen in kunststof kun je straks rustig gaan slapen. Kunststof is ontzettend hard en zeer moeilijk te beschadigen.

De Zendow#neo Standaard- en de Premium-profielen van Deceuninck zijn bovendien verstevigd met Linktrusion-technologie. Wil je een nóg betere beveiliging voor je ramen? Kies dan voor dubbelgelaagd veiligheidsglas.

Maak je ramen helemaal 'inbraakproof' met veiligheidsbeslag

Behalve het glas en de profielen van je kunststof kozijnen is ook het raambeslag cruciaal om je woning goed te beveiligen. Een standaardslot openbreken is geen uitdaging voor een geoefende inbreker. Daarom is het verstandig om te kiezen voor een afsluitbare kruk in combinatie met een cilinderslot of een drie- tot vijfpuntsluiting.

Meer voordelen van kunststof kozijnen

Naast extra veiligheid en uitstekende isolerende eigenschappen hebben kunststof kozijnen nog heel wat andere voordelen:

  • Kunststof vergt bijzonder weinig onderhoud. Het materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden en hoeft niet geolied, gebeitst of geverfd te worden. Een paar keer per jaar reinigen met lauw water volstaat.
  • Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende stijlen. Niet alleen kun je kiezen voor diverse sierlijsten, ook qua kleur zijn er heel veel opties. Je vindt dus zeker kozijnen die naadloos aansluiten bij de stijl van jouw woning.

Wil je nieuwe kunststof kozijnen laten plaatsen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

D&K Kozijnen Hengelo 2017
Alle rechten voorbehouden 2017 / Vitamine C
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin